З перемогою у Всеукраїнських змаганнях з картингу серед учнівської молоді 2019р.

З 27 по 29 вересня 2019 року у cелищі Петропавлівська Борщагівка Київської області на картодромі «Чайка» відбулися традиційні Всеукраїнські змагання з картингу серед учнівської молоді. В паралельному заліку проводився Фінал відкритого чемпіонату ГО «ТСО України» та Кубок командування Сухопутних військ Збройних Сил України. Захід було спрямовано на розвиток картингу в Україні серед учнівської молоді, підвищення рівня фізичної підготовки та технічної і практичної майстерності учасників, виявлення кандидатів до юніорських збірних команд України з картингу, формування в учасників високої патріотичної свідомості та відродження українських національних традицій, організації оздоровлення, відпочинку та змістовного дозвілля учасників, формування у них навиків здорового способу життя.
В змаганнях прийняло участь 112 картингістів (14 команд) з Волинської, Київської, Кіровоградської, Львівської, Одеської, Полтавської, Сумської, Тернопільської, Хмельницької, Чернігівської, Чернівецької областей та міста Києва.
Команда картингістів Чернівецького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді під керівництвом Миронова В.І. виборола перше місце в швидкісному маневруванні, четверте місце у Фіналі відкритого чемпіонату ГО «ТСО України» та третє місце в Кубку командування Сухопутних військ Збройних Сил України.
Командувач Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-лейтенантом Олександр Сирський вручив Кубок та медалі із символікою Сухопутних військ ЗСУ та написом «Члену команді-переможця Кубку командувача Сухопутних Військ Збройних Сил України 2019 року з картингу».
Командування також належним чином забезпечило учасників засобами зв’язку, військовослужбовці Окремого полку Президента України ім. Богдана Хмельницького виконували певні організаційні функції та на високому рівні провели роботу з формування у молоді патріотичної свідомості, підвищення рівня фізичної підготовки, технічної майстерності учасників змагань та подальшого розвитку картингу в Україні.
Кращі результати в змаганнях з картингу від Чернівців показали :
-Боднарюк Богдан – класи картів «Піонер Б», «Піонер Н»;
-Боднарюк Сергій – клас картів «Безкоробка 125» учнівська молодь;
– Гринчук Дмитро – класи картів «Популярний – юнаки», «Кадет»;
– Сніжко Даніїл – клас картів «Піонер Н-міні»;
– Пономар Сергій – клас картів «Популярний»;
– Дудка Дмитро – клас картів «Безкоробка 125»;
– Худа Сергій – клас картів «Коробка 125»;
– Кучеровський Орест – клас картів «Комер мікро» (5 років). Всього в особистому заліку 5 золотих, 4 срібних та 1 бронзова медалі.
Велика подяка за допомогу під час поїздки на змагання сім’ї Олександру та Людмилі Бондарям , Боднарюку Олександру, Сніжко Андрію.
За цим яскравим досягненням стоїть щоденна творча праця, талант конструктора та велике бажання перемагати. Картинги, технічні параметри яких покращені та доопрацьовані Буковинськими Кулібіними, перемагають готові промислові конструкції картів випущених на італійських заводах.
Побажаємо картингістам й на далі отримувати вагомі перемоги.
Сторінка в Фейсбукові Сухопутні війська ЗС України ФОТО